Over ons

In 2016 is Carl Bassie het bureau Bassie Architectuur gestart. Dit vol passie en drive voor het ondernemen en de architectuur. Na een aantal succesvolle jaren is het team versterkt met Angela Bassie, die zorg draagt voor de interieurs van de projecten. De gouden combinatie van een architect en interieur-architect is duidelijk zichtbaar in de ontwerpen. De scheidslijn tussen architectuur en interieur verdwijnt, waardoor de ontwerpen perfect op elkaar afgestemd zijn. De werkwijze is zo uniek dat projecten volledig van begin tot eind gecombineerd worden. De brede kennis over materialen, ruimtelijke kwaliteit en het proces zorgt ervoor dat Bassie Architectuur werkzaam is op een breed spectrum. Met oog voor detail en een persoonlijke benadering maken Angela en Carl van elk ontwerp in een succesvol en uniek project.

Carl Bassie

Architect - bouwkundig ingenieur

 

Carl Bassie is een nieuwsgierige architect met een fascinatie voor de gebouwde omgeving en de gebruiker. Op jonge leeftijd is hij zijn carrière bij een architectenbureau begonnen. Na een studie bouwkunde en architectuur aan de TU in Delft, heeft hij ervaring en kennis op bij verschillende architectenbureaus. Met de drive voor ondernemen en architectuur is hij in 2016 Bassie Architectuur gestart. Zijn creatieve geest in combinatie met de passie voor techniek zorgen voor heldere en eigentijdse ontwerpen. Hij neemt veel tijd voor de opdrachtgever zodat elke wens passend wordt.

Architect-registratienummer: 1.131115.006

Angela Bassie

Interieurontwerper en stylist

Angela Bassie is de interieurontwerper en stylist van het team. Na mode gestudeerd te hebben in Londen heeft Angela carrière gemaakt in de marketing. Na het restylen van bars, restaurants voor een betere klantervaring en beleving is ze haar jeugddroom achterna gegaan. Angela's brede kennis op het vlak van materialen, kleuren, beleving en stijl leveren bijzondere en heldere interieurs op. Ze tovert elke ruimte om tot een aangename plek om in te vertoeven. Gedreven door de wensen van de opdrachtgever ontstaan heldere stijlvolle interieurs.  

Ons netwerk

Wij hebben in de loop van de tijd een alzijdig netwerk van partijen waar we mee samenwerken opgebouwd. Zo kunnen we projecten nog completer aanpakken. We schakelen samenwerkingspartners in voor bijvoorbeeld constructieve adviezen, EPC- en MPG-berekeningen en bouwfysische adviezen. Bassie architectuur blijft daarbij altijd het coördinerend contactpunt voor onze opdrachtgevers. Door onze goede samenwerking met verschillende aannemers kunnen we altijd een aannemer aandragen waar wij vertrouwen in hebben. Maar wij vinden het ook altijd interessant en leuk om voor ons nieuwe aannemers te leren kennen en een nieuwe samenwerking te starten. En niet geheel onbelangrijk: we kennen de weg binnen de gemeentelijke overheid. Bassie Architectuur zorgt doorgaans voor soepele vergunningsprocedures.

De eerste stap. Contact ons.

De volgende stap is een vrijblijvend gesprek met ons. Wij maken graag tijd voor uw vragen. Tijdens het gesprek geven wij u inzicht in de mogelijkheden en zullen wij u vrijblijvend voorzien van een offerte. Gebruik onze whatsapp-chat als u een concrete vraag heeft of als u een afspraak wilt maken. De koffie staat altijd klaar.

 

 

Whatsapp-Chat - 085 004 1600

Email info@bassiearchitectuur.nl

Telefoon - 085 004 1600